Självomhändertagande för psykologer

Psykologens arbete innebär stödjande, hållande och omhändertagande arbete som ofta sker i krävande miljöer. Hur skall vi som blivande psykologer värna om vårt eget välmående? Hur kan vi tänka kring möjliga situationer av suicid, självskadebeteende hos klienter, hot eller organisatoriskt dysfunktionella arbetsplatser?

Välkommen till seminarium/diskussionsforum på temat Självomhändertagande för psykologer med Björn Gustavsson. Björn är universitetsadjunkt och doktorand vid institutionen. Han undervisar och handleder i kognitiv betendeterapi samt forskar kring psykisk störning, missbruk och kriminalitet hos kvinnor. Med utgångspunkt i de erfarenheter han gjort under sitt yrkesverksamma liv bjuds deltagarna in till diskussion och reflektion kring det goda och svåra i arbetet som psykolog. Seminariets diskussioner kan bilda underlag för deltagarnas egna personliga målsättningar för sitt framtida yrkesliv och ge en bas för tanke och eftertanke.

Antalet platser är begränsat till 15 deltagare, anmälan krävs till kontakt.skbt@gmail.com senast den 12/5. Först till kvarn!

Tid: Måndagen den 17 maj kl 17.00-20.00

Plats: Ed 118

SKBT bjuder på smörgåsar och dryck i pausen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s