Årsmöte

Hej!

På tisdag 6 september kl 16.00 är det dags för SKBTs årsmöte i P005. Alla psykologstudenter är välkomna på mötet, som kommer att hålla på till kl 17.

Detta är ett bra tillfälle att ta reda på mer om föreningen och kommande verksamhet. På årsmötet börjar höstens verksamhet planeras och det är därför ett perfekt tillfälle att komma som ny för att kunna vara med från början i de projekt som drar igång. Önskemål för framtida verksamhet tar vi gärna emot – t.ex. ämnen för kurser, gästföreläsningar och bokcirklar – och det är förstås extra välkommet om du själv vill vara med och anordna detta.

SKBT är en intresseförening som främst syftar till att studenter ska kunna skaffa sig mer kunskap inom KBT. Exempel från senaste årets verksamhet är: mindfulnesskurs, DBT-kurs, schematerapi-filmkväll och en föreläsning om psykofarmaka och KBT. De flesta av SKBT:s kurser och föreläsningar har hållits av psykologer men även studenter med specialkunskaper inom KBT är välkomna att dela med sig av sina kunskaper! Besök gärna vår hemsida www.skbt.se

Vid årsmötet utses en ny styrelse. Lediga poster, som samtliga psykologstudenter är välkomna att kandidera till, är vice ordförande, informationsansvarig samt kassör. Du kan kandidera via kontakt.skbt@gmail.com eller under mötet.

Vi bjuder på fika!

Väl mött!

/SKBT genom ordförandena Gustav Nilsson och Jenny Persson

 

Annonser

2 reaktioner på ”Årsmöte

  1. Martin, T3

    Tycker det här verkar spännande, men jag missade tyvärr mötet häromveckan. Finns det någon chans att få reda på vad som sades där? Vad är på g i skbt?

    1. Hej Martin!

      Ursäkta sent svar. Just nu planeras en introduktionskurs i beteendeterapi till vårterminen. Vi har även en föreläsning om sexologisk behandling på G, förhoppningsvis under höstterminen. Två föreläsningar som kanske är på G är en om psykofarmaka och en om KBT vid psykoser. Du får gärna maila oss på kontakt.skbt@gmail.com om du är intresserad av att vara med och fixa något av detta, eller om du har andra idéer. Om du vill vara med på ett möte och se vad vi gör där så är nästa månadsmöte tis 6 dec kl 16-17 i P005.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s