SKBT anno 2014

Hej, alla trogna SKBT:are! Vi vill önska er alla ett gott nytt år och all vällycka inför en ny termin!

Det senaste året må ha sett ganska plant ut för den som i ett vakuum följt vår utveckling här på hemsidan, men 2013 har sett sin beskärda del av aktiviteter och föreläsningar. Så sent som i november fick psykologbyggnaden besök av Björn Paxling – som höll föredrag om kostnadseffektiv psykiatri – och i december lärde Gustav Nilsson oss om diagnosbehandling i öppenvården. 2014 lovar att bli ett spännande år med en kurs i schematerapi, och vem vet om inte ett eller annat stort namn kommer trilla in och föreläsa?

iphone 226

2013 har vi kommunicerat till största del via den fullt aktiva Facebook-gruppen, vilken alla är välkomna att ansluta sig till om de vill hålla sig uppdaterade om föreningens aktiviteter och lite annan kuriosa kring allas vårt gemensamma intresse Kognitiv Beteendeterapi. Vi kommer i år att satsa på en ökad dialog även här på hemsidan. För att ingenting ska hamna i skymundan har vi passat på att väva in ett realtidsflöde här i högerspalten, som bjuder på översikt över allt som skrivs på Facebook.

En stor del av den inre cirkeln har i år gått ut programmet, försvunnit iväg på praktik eller börjat arbeta på sina examensuppsatser, och vi vill därmed passa på att nämna att alla som känner för det är välkomna att delta på styrelsemötena. Det finns inga krav på omvälvande idéer eller ens förkunskap om KBT för att göra sin röst hörd. Tvärtom är det just för att sprida kunskap som vi finns till. Inom kort kommer vi att komma ut till klassrummen och göra verksamheten känd för såväl nya som etablerade studenter. Vi träffas hädanefter den första tisdagen i varje månad, vilket innebär att nästa gång blir den 4:e februari kl. 12:05-13:00 i P005. Du är välkommen!

/SKBT genom informationsansvarig Sebastian Sjöfors

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s