Kladd blir teckning

Ränker har smitts och kognitioner spritts. Våren är här och SKBT har börjat göra teckning av kladd för vad som väntar under terminen.

Det fanns anledning till oro för styrelsen när vårtecknen visade sig och ännu en terminskull hissade segel och kastade loss från den trygga hamnen. Psykologvärlden blev en besättning rikare, medan SKBT blev ett par visionärer fattigare. Oron visade sig obefogad när tisdagens styrelsemöte kunde inledas med en bordslång presentationsrunda. Föreningen lever vidare.Bild

Under mötet låg fokus på vårens aktiviteter. Planerna för kursen i schematerapi tog kliv mot sista revidering och utöver föreläsningar med Frina Riley och Poul Perris är det nu sannolikt att ett tredje namn kan komma att sluta cirkeln. Samtidigt började grytan koka för ytterligare en kurs att sätta smak på vårterminen, vars innehåll lutar åt det so-… Nej, förresten. Lite mysterier är bra för serotonin-halten.

Så klart fanns det även utrymme för öl. Eller åtminstone löftet därom. Det blir kick-off både för medlemmar och styrelse klockan 19:00 den 27:e februari, på puben The Old Bull vid bantorget. Alla är välkomna! Dricka bekostas av var och en, men inträde och sällskap är gratis.

Härnäst på hemsidan väntar en lista för er som griper efter halmstrån i jakten på en utbildningsterapeut med KBT-inriktning. De är sällsynta och allt som oftast dyra när man hittar dem. Vi kommer att rota fram ett grundurval inom styrelsen, och alla som sitter på ett namn eller två är välkomna att hjälpa till. Datorerna är bemannade.

/SKBT genom informationsansvarig Sebastian Sjöfors

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s