Kan bli trångt…

Vi hoppas att alla är redo för schematerapikursen. Lokalen är fullsatt och Frina Riley och Poul Perris är på ingång. Det lär dröja innan nästa gång SKBT samlas till en sådan här imponerande uppslutning.

Bild

Fyrtioåtta. En fyra och en åtta. Aldrig förr har SKBT mötts med sådant deltagartryck som inför schematerapikursen, till reds att gå av stapeln den 10:e mars. En lång, lång tid av planering har visat sig vara mödan värd då hela fyrtioåtta personer står redo att samlas till storpremiären inom mindre än en vecka. De får vara beredda att leka hela havet stormar, för än så länge finns det bara fyrtiofem stolar.

Tro för den sakens skull inte att terminen är över om ni inte lyckades nappa några platser. Vid månadens styrelsemöte fanns det rum för såväl idéer om makabra föreläsningar som den fortsatta planeringen av ytterligare en flerföreläsningskurs – för vilken kontaktarbetet redan är i rullning. Vad som till slut kommer pryda kalendern till våren är ännu för tidigt att uttala sig om, men nog går det att nämna utan att tala bredvid mun att det finns ett par kursiva markeringar.

För övrigt vill vi passa på att tacka Johan Agebjörn, en av våra nuvarande ordförander och hädanefter före detta representant i moderföreningen sfKBT, för ett gott år i tjänst. Platsen tillsätts nu av vår andra ordförande Annie Wernbro. sfKBT kan beskrivas vara för Sverige vad SKBT är för lilla Lund. FN till vårt EU. Syndromet till vårt symptom. Kroppen till vår hjärna. De två utesluter på intet sätt varandra, så du som känner för att bli medlem kan enkelt klicka dig vidare till deras hemsida och ta värvning. Passa på innan den 7:e april, för då vankas det aktivitetsdag om compassionfokuserad terapi!

/SKBT genom informationsansvarig Sebastian Sjöfors

Annonser

En reaktion på ”Kan bli trångt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s