Kommer brassen tillbaka?

Allt hopp åt att var SKBT:are blivit betingad att känna glädje när de läser orden: Den blomstertid nu kommer.

Inför tentamånaden av tentamånader bjuder styrelsen farväl för det här läsåret, och i många sittande medlemmars fall för gott. Med ett punktmarkerande eko från ordförandeklubban är vårterminens sista månadsmöte till ända och ristat i marmor. Notera: eko. Vårterminen är inte över förrän ytterligare två genljud rungat förbi.

Bild

Den 20:e maj sköljer den första svallvågen in, i formen av ett seminarium om självomhändertagande för psykologer. Ni läste rätt. Det är vi, om ett par år. För djupast möjliga kunskapsdykning till detta terminsavrundande evenemang söker vi mer än bara passagerare. Vi söker en besättning. Vi söker folk med lärolusta, och håller tummarna för att alla som kommer dit har en fråga dunkande i bröstet. Vid rodret står KBT-kapten Björn Gustavsson, adjunkt och doktorand på institutionen, redo att bidra med både svar och nya, beaktansvärda funderare.

Svallvåg nummer två anländer med en fläkt av korv, kol och kotlett. Cirkelslutare för februaris mysiga barhäng blir en grillkväll i stadsparken, den 27:e maj kl. 17:00. Även denna gång är alla inbjudna och… vi står för krubbet! Vare sig du ute efter trevligt sällskap eller bara en magmonstertuktande munsbit innan det helgförsinkade studiemedlet är du som läser detta varmt välkommen.

Och innan du kommer på att fråga: Ja. Det finns en baktanke. Det är nämligen vår förhoppning att du finner sällskapet så pass trevligt att du vill slå dig ned med oss en gång till i höst. Det är den bitterljuva sanningen att många sittande medlemmar sällar sig till psykologprogrammets framgångssagor över sommaren, och den glada skara som blir kvar decimeras ytterligare när lejonparten far ut på praktik i oktober. Tisdagen den 2:a september avgörs åter SKBT:s framtid, och allt du behöver göra för att finnas med på resan är att mikra din lunch i P005 den dagen. Kom ihåg att en termin i SKBT-styrelsen går att gema till CV:t!

Det var allt från oss för den här gången. Tack till alla er som följt bloggen i vår och ha det så bra i blomstertiden!

/SKBT via informationsansvarig Sebastian Sjöfors

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s